Печиво в печиві
enjoy
05.03.2015

Приготування
200г вершкового маргарина порубати з 2 ст. муки і 1 ст. крахмалю (стакани наповнити без гірки).

Всипати 1 ст. л. цукру.

0,5 ч.л. соди гашеної 1 ст.л. оцту.

2 повні столові ложки сметани. 

Тісто получається еластичним, гладким. 

Завертаємо його в плівку та кладемо в холодильник.

Готуємо начинку - подрібнюємо 100г любого печива, хоч "Шахматного", хоч "До чаю". 

Вливаємо в нього любе варення, розмішуємо масу до густого стану. 

Всипаємо ванільный цукор і чайну ложку лимонного соку, щоб не було приторно солодко. 

Другий варіант - до печева добавляємо лимон, пропущений через м'ясорубку зі стаканом цукру та мелені грецькі горіхи. 

Тепер ділимо тісто на 3 частини. 

Кожну розкатуємо в прямокутник товщиною в півсантиметра. 

По центру викладаємо третину начинки, один край накладаємо на неї.

На другому робимо вилкою фігурний край і накриваєм ним.

Нічого не защипуємо!

Коли спечеться, ще гарячим порізати на шматочки (не тонко!) І присипати цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт