Печиво Персики
enjoy
12.03.2015

Приготування
4 яйця
250 мл. олії
250 г цукру
1 ч. л. ванільного екстракту (або ванільного цукру)
2 ч. л. розпушувача
4 ст. л. муки

В кінці:
500 г муки

Для начинки: 
1 баночка "Нутелли" або лимонний курд (можна джем)

Для фарбування:
харчовий барвник жовтий та червоний
стакан молока
1/2 - 1 ст. цукру

Цукор та яйця розтеррти, добавити олію, перемішати. 4 ложки муки змішати з розпушувачем та просіяти в масу.

Відставити тісто відпочити на годинку.

Потім всипати 500 г просіяної муки і замісити тісто.

Духовку нагріти до 180С.

Протвень застелити пергаментом. Руки змастити олією і робити з тіста маленькі шарики трохи меншого розміру, ніж грецький горіх. 

Випікати приблизно 15-20 хвилин. Печиво повинне залишитись білим! Не пересушіть!

Коли остигне, вийняти ложечкою або ножем серединки, так, щоб туди помістилась начинка. 

В "Нутеллу", курд або джем добавити трошки крихт з печива, перемішати и перекласти печиво. 

В дві тарілочки влити по половині стакана молока і добавити пару капель барвника.

Вмачати печиво в барвник та обвалювати в цукрі.

Залишити печиво підсохнути та потім скласти в коробку.

close
Додати свій рецепт