Печінковий салат
enjoy
21.03.2015

Складові:
- 300 грам яловичої печінки
- 2-3 яйця
- 2 середні цибулини
- сіль
- перець
- зелень
- соняшникова олія
- майонез

Приготування
Печінку поділити на 3-4 шматки, посолити, поперчити і обсмажити в олії, охолодити і нарізати невеликими подовгастими шматочками. Яйця розбити в глибоку миску, посолити, поперчити, добре збити і посмажити омлет (одним млинцем) з двох боків до рум’яності. Остудити і нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в олії до золотистого кольору, дати охолонути, потім всі інгредієнти з’єднати, перемішати і заправити майонезом, викласти на блюдо, прикрасити зеленню.

close
Додати свій рецепт