Печінкові мафіни

Складові:
- яловича печінка 600г
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- яйце 1 шт.
- сметана 3 ст. ложки
- томатна паста, сіль і чорний мелений перець за смаком
- борошно 5 ст. ложок
- розпушувач 1,5 ч. ложки
- зелень петрушки, кропу і кінзи 0,5 пучка
Приготування
Печінку і цибулю пропустіть через м’ясорубку.
Моркву натріть на тертці, перемішайте з печінкою.
Додайте яйце, сметану, томатну пасту, сіль, перець, борошно і розпушувач.
Зелень дрібно наріжте і з’єднайте з печінковою сумішшю.
Розлийте тісто в формочки. Випікайте при температурі 200 °С близько 25-35 хвилин.