Паста з сиром

Складові:
- цибуля ріпчаста 0,5 шт.
- часник 2 зуб.
- гарбуз 300г
- соняшникова олія рафінована 30 ст. л.
- курячий бульйон 1,5 ст.
- паста 300г
- сир твердий 200г
- молоко 1 ст.
- мускатний горіх тертий 2 щеп.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
Приготування
Підсмажте дрібно нарізані цибулю, часник і гарбуз у маслі на середньому вогні.
Тушіть до ніжного і злегка коричневого кольору, помішуючи, близько 6 хвилин. Додайте бульйон або воду і продовжуйте тушкувати. Зробіть пюре з гарбуза і цибулі.
Додайте в пюре приготовлену пасту і тертий сир.
Додайте трохи молока, щоб сир краще розплавився. Помішуючи трохи протушкувати все в сковороді.
Додайте мелений мускатний горіх, сіль і перець за смаком і подавайте гарячим.