Паста ді гамбері
Катя
13.10.2015

Складові:
- 300 г макаронів спагетті
- 300 г креветок (нечищених)
- 200 г помідорів свіжих
- 3-4 зубчики часничку
- 50 г оливкової олії 
- зелень петрушки (добрий пучок)
- сіль, перець для приправи

Приготування
Часничок підсмажити на олії до рум'яного кольору+порізані помідори і протушкувати.

Коли помідори гарно протушились - викласти до них креветки і зелень петрушки.

Приправити спеціями і тушкувати 10 хв., якщо буде мало юшки, то можна добавити 10 г води.

До вже готового соусу виложити попередньо відварені макарони, добре вимішати і вуаля-італійська паста готова.



Джерело: Часничок підсмажити на олії до рум'яного кольору+порізані помідори і протушкувати. Коли помідори гарно протушились - вик
close
Додати свій рецепт