
Складові:
- 2 яйця
- 2 ч.л. борошна
- 1/4 склянки молока
- 1 ч.л. масла
- сіль
начинка:
- 700г курячої печінки
- 50г вершкового масла
- 300г шампіньйонів
- 2 цибулини
- 200г твердого сиру
Приготування
Спочатку готуємо три омлетні коржі. Борошно просіяти, розвести холодним молоком, додати сіль, яєчні жовтки і все добре вимішати. Білки збити до утворення стійкої піни, тоді обережно з’єднати з тістом. Суміш вилити на добре розігріту сковорідку і смажити на слабкому вогні.
Курячу печінку зварити у підсоленій воді зі спеціями. Велику цибулину дрібно нарізати й посмажити на олії. Печінку разом із посмаженою цибулею пропустити через м’ясорубку. Додати вершкове масло, посолити, приправити спеціями. Шампіньйони помити і дрібно порізати. Разом із дрібно нарізаною цибулею посмажити до готовності. Пропустити через м’ясорубку, посолити, поперчити.
Твердий сир дрібно потерти на тертці, покласти в поліетиленовий пакет і опустити на кілька секунд в окріп, щоби він став м’яким. Тоді витягнути з пакета і розкачати як тісто.
Викладати шарами: омлет, половину печінкового паштету, знову омлет, грибна начинка, розкатаний твердий сир, решту паштету й омлет. Прикрасити зеленню та кубиками червоного болгарського перцю.