![](/_pu/26/90099667.jpg)
Складові:
- 1 ск. борошна
- 1 ч. л. (з верхом) порошку до печива
- 2 ст.л. цукрової пудри
- 1 і 1\4 скл. кефіру або ряжанки, або рідкої сметани
- 1 яйце (збите)
- 2 ч.л. рідкого меду
- 20г розтопленого масла
- 1-1,5 шт. банана (приблизно 200г без шкірки) порізаний тоненькими шматочками
- мед і подрібнені горішки для прикрашання і підкреслення смаку
Приготування
Борошно, розпушувач і пудру добре вимішати разом.
В окремій посудині розтерти яйце, кефір, мед і масло. Має бути однорідна маса.
До рідкої маси додати порізаний банан і добре вимішати.
Потім поступово додавати борошно, поки не вийде однорідна пухка маса.
Смажити оладки на сухій сковорідці, без олії. Я смажила на керамічній сковороді, а можна ще з тефлоновим покриттям!
Готові оладки полити медом і посипати горішками!