Окрошка овочева
Складові:
- 1 л. квасу
- 2 варених яйця
- 2 огірка
- 2 відварних бульби картоплі
- 120г редиски
- 1 пучок петрушки
- 1 пучок зеленого цибулі
- 1 пучок кропу
- 50г гірчиці
- сметана
- мелений чорний перець
- сіль за смаком
Приготування
Зварити яйця і картоплю, очистити. Яєчні жовтки перетерти зі сметаною і гірчицею до однорідної маси, залити квасом. Овочі нарізати кубиками. Огірки можна натерти на крупній тертці. Зелень дрібно нарізати і перетерти з сіллю. Всі інгредієнти викласти у глибоку посудину і залити квасом, перемішати.
Джерело: Зварити яйця і картоплю, очистити. Яєчні жовтки перетерти зі сметаною і гірчицею до однорідної маси, залити квасом. Ов