Огірковий крюшон
Терпкий крюшон.
- половина салатного огірка, нарізаного гуртками
- половина лимона, нарізаного гуртками
- 1 ст. ложка цукру
- 2 пляшки білого вина
- 2 пляшки шампанського
Гуртки огірків покладіть в глечик для крюшону. Половину гуртків лимона покладіть на огірки і посипте цукром. Налийте 1 пляшку сухого вина, закрийте кришкою і на 3-4 години поставте в прохолодне місце. Процідіть, налийте вино, що залишилося, перемішайте, долийте шампанським. Потім додайте залишилися гуртки лимона. Приблизно на 10 порцій.
- половина салатного огірка, нарізаного гуртками
- половина лимона, нарізаного гуртками
- 1 ст. ложка цукру
- 2 пляшки білого вина
- 2 пляшки шампанського
Гуртки огірків покладіть в глечик для крюшону. Половину гуртків лимона покладіть на огірки і посипте цукром. Налийте 1 пляшку сухого вина, закрийте кришкою і на 3-4 години поставте в прохолодне місце. Процідіть, налийте вино, що залишилося, перемішайте, долийте шампанським. Потім додайте залишилися гуртки лимона. Приблизно на 10 порцій.