
Складові:
коржі:
- 8 білків
- 3 жовтки
- 200 г цукру-пудри
- 200 г кокосу
- 200 г посічених горіхів
- 200 г родзинок
- 1 ч. л. порошку (з верхом)
- 1 ст. л. борошна
бісквіт:
- 3 яйця
- 3 ст. л. цукру
- 3 ст. л. борошна
шоколадна помадка:
- 150 г шоколаду
- 50-60 г масла
крем:
- 1 б персиків (мала)
- 2 ванільні пудинги
- 5 жовтків
- 5 ст. л. цукру
- 1 пач. ванільного цукру
- 1 скл. води
- 300 г масла
- 2 п. персикової галяретки
Приготування
Коржі: білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.
Бісквіт: білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж.
Шоколадна помадка: розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.
Крем: пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
Масло збити,додаючи заварену масу.
Перемащувати так: бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Джерело: Коржі: білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі. Бісквіт: білки добре збити