Новорічний тірамісу
enjoy
15.02.2015

Складові:
- сир Маскарпоне 400г
- 5 яєць
- 1 / 2 склянки цукрової пудри
- 2 ст.л. коньяку
- 250 мл міцної розчинної кави
- 1 упаковка печива для тірамісу
- 2 ч.л. какао-порошку

Приготування
Відокремлюємо жовтки від білків. Збиваємо жовтки з цукровою пудрою до збільшення об’єму в 2-3 рази. Додаємо туди Маскарпоне і добре перемішуємо Збиваємо білки в міцну піну. Додаємо їх у сирну суміш і акуратно перемішуємо. У готову каву додаємо коньяк. Швидко просочуємо печиво кавою.

Викладаємо печиво у креманки. Викласти готову суміш на печиво. Залежно від висоти креманок можна повторити шар печива і крему. Поставити в холодильник на 2-3 години. Перед подачею тірамісу посипте какао-порошком.

close
Додати свій рецепт