Новорічний салат «Оселедець під шубою»
enjoy
15.02.2015

Складові:
- 1 оселедець
- 2 картоплини
- 2 моркви
- 1 великий буряк
- 3 яйця
- 1 цибулина
- 150г майонезу
- невеликий пучок зеленої цибулі

Приготування
Відваріть картоплю, моркву, буряк і яйця. Оселедець почистіть і ретельно видаліть всі кісточки. Філе оселедця наріжте кубиками. Очистіть ріпчасту цибулю і подрібните. Залийте цибулю на 1 хвилину кип’ятком, щоб позбутися гіркоти, потім воду злийте. Очистіть яйця і зварені овочі. Натріть на крупній тертці окремо 2,5 яйця, моркву і буряк. Картоплю наріжте невеликими шматочками. Кожен інгредієнт злегка посоліть і поперчіть.

На тарілку викладіть шар картоплі, змастіть майонезом. Покладіть зверху шарами кубики оселедця, ріпчасту цибулю, терте яйце, моркву і буряк, змащуючи кожен шар майонезом. Посипте дрібно нарізаним зеленою цибулею і прикрасьте четвертинками яйця.

close
Додати свій рецепт