Новорічні мішечки
enjoy
15.02.2015

Складові:
на 9 порцій:
- гомілка куряча 9 шт.
- тісто листкове 500г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- сир твердий 75г
- масло рослинне 1 ч. ложка

Приготування
Курячу гомілку приготуйте в мультиварці на пару (без солі і спецій). Листкове дріжджове тісто розморозьте. Повинно вийти 5 пластів. Цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору. Сир натріть на дрібній тертці. Змішайте з остиглою обсмаженою цибулею. Тісто розділіть на 10 квадратів, з 10-го квадрата зробіть «мотузочки». У середину кожного квадратика викладіть по 1 ложці начинки (цибуля з сиром), зверху помістіть вертикально гомілку, підійміть краї тіста вгору. Зав’яжіть «мотузочком» з тіста.

Випікайте 5-7 хвилин при 220 °С, потім зменшіть нагрів до 180°С і випікайте вироби 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки.

close
Додати свій рецепт