Новорічні медові пряники
![](/_pu/26/40676907.jpg)
Складові:
- 500 грам муки
- 150 грам меду
- 200 грам цукрової пудри
- 2 яйця
- 2 ч.л. розпушувача
- 80 грам масла
- 1 жовток (для змащування печева)
- щіпку кориці (за бажанням)
Приготування
Мід, цукор і яйця розтерати разом 15 хв. Розпушувач і муку змішати разом і поступово додавати у розтерту суміш. В кінці додати розтоплене масло і добре вимісити. Тісто поставити на одну добу в холодильник. Розкачати тісто товщиною 1- 2 см., змастити розтертим жовтком і випікати 15 хв при температурі 180 градусів. Коли пряники охолонуть прикрасити їх айсінгом по бажанні.