Ніжний, смачний, вологий торт «Негр в піні»
enjoy
15.12.2014

Складові:
тісто:
- яйце 2 шт
- сода 1 ч л
- борошно 200 гр
- розпушувач 0,5 ч л
- варення 200 мл
- цукор 170 гр
- кефір 200 мл

крем:
- сметана 300 г
- цукор 3 ст л.

просочення:
- вода 50-100 мл
- 1 ст л цукру
- 1 ст л варення

помадки:
- какао - порошок 1 ст л
- сметана 2 ст л
- цукор 3 ст л
- молоко 30 мл
- масло вершкове 50 р
- крім того 1 банан

Приготування
Варення перемішати з кефіром і содою, залишити на 15 хвилин. Потім додати цукор і яйця, збити.
Борошно перемішати з розпушувачем, просіяти в тісто, перемішати.
Вилити тісто у форму 20 см (дно застелити пергаментом). Випікати приблизно 50 хв (дивіться по своїй духовці) при 170 *.
Бісквіт остудити.
Для просочення перемішати кип'ячену воду з цукром і варенням.
Бісквіт розрізати на 2-3 коржі, просочити.
Змастити кремом (крім верхнього коржа).
Для помадки все з'єднати, крім масла, і варити на повільному вогні до однорідності. Трохи остудити, додати масло і розмішати.
Банан порізати кружальцями, укласти зверху, залити помадкою.
Торт «Негр в піні» готовий!

close
Додати свій рецепт