Ніжний сирний торт
enjoy
04.12.2014

Складові:
корж:
- 150 гр бісквітного печива (можна і пісочного) змолоти в крихту
- 2 ст.ложки какао-порошку
- 30 гр цукрової пудри
- 100 гр вершкового масла

начинка:
- 1 кг сиру (5-9% жирність)
- 3/4 склянки цукру
- 6 яєць
- 200 грам білого шоколаду
- 80 мл вершків
- 1 ч.л. крохмалю
- 150 гр чорного шоколаду
- 160 мл вершків

Приготування
Роз'ємну форму (26 см) вистелити папером. Перетріть руками крихту печива з какао, цукровою пудрою і розм'якшеним маслом. Викласти масу у форму і притиснути до дна. Запікати за рецептом не треба
Сир ретельно перемішайте з цукром і яйцями! (НЕ збивати) Масу попалам розкладіть в 2 чаші.
Розтопіть білий шоколад. З'єднайте з 80 мл вершків, перемішайте з сирною масою в першій чаше.Разведіте крохмаль в 3 ст.ложки маси і вилийте в першу чашу. Перемішайте.
Розтопіть чорний шоколад, додайте вершки, перемішайте з сирною масою в 2 чаше.Разогрейте духовку до 140, наповніть деко водою наполовину.
Візьміть 2 заварювальних чайніка.в кожен налийте по склянці начінкі.І повільно виливайте темну начинку на середину основи, Потім білу починаючи з середини кола, чергуйте!
Поставте форму на деко і випікайте 1 годину 15 хвилин. Остудіть в духовці. Поставте на ніч у холодильник.

close
Додати свій рецепт