Ніжна квасолинка
Складові:
- 200г свинини
- лавровий лист
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 морквина
- пів пучка петрушки і кропу
- 1 б. білої квасолі
- сіль, перець горошком
Приготування
М'ясо цілим шматком відварити.
Коли воно вже майже готове, виймаємо і нарізаємо порційними шматочками.
Моркву чистимо, нарізаємо кружальцями. Викладаємо в бульйон разом із м'ясом.
Варимо на повільному вогні 10-15 хвилин.
Кладемо в суп квасолю разом із соусом, даємо прокипіти всьому разом 5-7 хвилин.
Зелень дрібно січемо, додаємо в супчик.
Додаємо 1-2 лаврових листки й 6-7 горошин перцю.
Проварюємо 2-3 хвилини, знімаємо з вогню.
Розкладаємо в порційні тарілки, додаємо цибульку.