Морква по корейськи

Складові:
- 500 г моркви
- 500 г цибулі
- 100 мл рослинної олії
- 1 ч. л. 70% оцет
- 1 ст. л. цукру
- 4 зубчики часнику
- 0,5 ч. л. червоного гострого перцю
Приготування
На тертці для корейської моркви натерти моркву або нарізати довгою тонкою соломкою. Нарізану моркву посолити, перемішати і залишити на пів години. Потім додати, червоний перець та гарно перемішати. Тим часом нарізати цибулю великими часточками та обсмажити її на рослинній олії до темно-золотистого кольору. Потім цибулю прибрати, адже вона нам не потрібна. Олію трохи остудити та додати оцет. Цією сумішшю залийте моркву та перемішайте. Додайте вичавлений через прес часник. Все ретельно перемішайте. Готову моркву поставити в холодильник на дві-три години.
Джерело: На тертці для корейської моркви натерти моркву або нарізати довгою тонкою соломкою. Нарізану моркву посолити, перемішати