Млинці з маком
Складові:
млинці:
- 3 яйця
- 6 ст.л. муки
- сіль, цукор
- молоко
- 5 ст.л. олії
начинка:
- 1 ст. маку
- цукор за смаком
крем:
- 2 ст. сметани
- цукор
- ваніль
Приготування
Яйця збити з цукром, сіллю, помалу додаючи муку. Долити молоко, так, щоб вийшла рідка маса і додати в кінці олію. Випекти млинці.
Мак залити окропом і дати трохи настоятися, потім злити воду, висипати мак в ступку і розтерти його разом з цукром. Можна пару разів перемолоти на м'ясорубці.
Збити сметану з цукром і ваніллю.
На готовий млинчик тонко намазати мак і скрутити трубочкою.
Трубочку розрізати на 3-4 маленькі частини. Виложити в креманки и полити кремом.