
Складові:
- 400г борошна
- 400 мл пива (світлого)
- 300г шинки
- 2 яйця
- 1 ст.л вершків
- 1 ст. л цукру
- 60 мл молока
- сіль
Приготування
Розтираємо жовтки з сметаною, додаємо сіль, цукор, пиво та борошно. (Пиво потрібно брати лише світле, і лише кімнатної температури. Під час приготування алкоголь з пива випарується, зате смак та аромат вийдуть неперевершеними).
За допомогою блендера змішуємо усе до однорідного стану, намагаємося розбити усі грудочки в тісті. Після цього збиваємо в піну білки, додаємо їх до тіста і знову усе ретельно перемішуємо. Даємо настоятися в теплому місці близько 30 хвилин.
На розігрітій сковорідці обсмажуємо млинці з обох сторін до легенької золотистої скоринки на вершковому маслі (тісто наливаємо тільки на добре розігріту сковорідку, тоненьким шаром, щоб млинчики вийшли красивими і водночас смачними). В кожен млинчик кладемо по декілька шматочків шинки і акуратненько закручуємо у трубочку. Перед подачею прикрашаємо невеличкими гілочками петрушки.