
Складові:
тісто:
- борошно ¾ склянки
- цукор ½ склянки
- сіль ¼ чайної ложки
- 2 великих яйця і 1 жовток
- молоко 1,25 склянки
- ванілін 1 чайна ложка
- вершкове масло 4 столових ложки
начинка:
- шоколадна паста
- полуниця (нарізана)
- банани (нарізані "монетками")
- цукрова пудра
Приготування
Борошно, цукор і сіль змішайте. Додайте яйця і жовток і збийте в кухонному комбайні. Продовжуючи збивати, влийте молоко і ванілін. Збийте все до однорідної маси і поставте тісто в холодильник на 15 хвилин або на ніч. Обсмажте млинці на сковороді з обох боків по 30 секунд. Має вийти близько 10 млинців.
Нагрійте бройлер. Деко застеліть папером для випічки. Викладіть 2 млинця на деко. Намажте шоколадну пасту, викладіть трохи нарізаної полуниці і бананів. Закрийте третім млинців і знову викладіть пасту, полуницю і банан. Повторіть процедуру з шарами і начинкою. Поставте деко під бройлер, щоб торт прогрілося. Посипте цукровою пудрою і подавайте.