Млинцевий торт "Маківка" із заварним кремом
enjoy
25.10.2014

Складові:
тісто: 
- яйце 2 шт 
- цукор 50 гр 
- сіль 1/4 ч.л 
- молоко 700 мл 
- мука 300 гр 
- масло рослинне 50 мл 

крем: 
- молоко 400 мл 
- цукор 4 ст.л 
- мука 2 ст.л 
- масло вершкове 1 ст.л 
- яєчний жовток 3 шт 
- мак 2 ст.л

Приготування
Приготувати тісто для млинців: змішати яйця, цукор, сіль. 
Додати молоко і перемішати віночком. Всипати просіяне борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок. 
Додати рослинне масло і добре перемішати. 
Спекти млинці і охолодити. 
Приготувати крем: змішати молоко, цукор, борошно і жовтки. Додати вершкове масло і поставити на вогонь. 
Довести крем до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне, зняти його зігніть і додати мак. 
Все добре перемішати. Крем охолодити. Зібрати торт із млинців, кожен млинець намазати кремом, 1-2 столових ложки крему на млинець. 
Поставити торт в холодильник на пару годин.

close
Додати свій рецепт