Складові:
тісто:
- яйце 2 шт
- цукор 50 гр
- сіль 1/4 ч.л
- молоко 700 мл
- мука 300 гр
- масло рослинне 50 мл
крем:
- молоко 400 мл
- цукор 4 ст.л
- мука 2 ст.л
- масло вершкове 1 ст.л
- яєчний жовток 3 шт
- мак 2 ст.л
Приготування
Приготувати тісто для млинців: змішати яйця, цукор, сіль.
Додати молоко і перемішати віночком. Всипати просіяне борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок.
Додати рослинне масло і добре перемішати.
Спекти млинці і охолодити.
Приготувати крем: змішати молоко, цукор, борошно і жовтки. Додати вершкове масло і поставити на вогонь.
Довести крем до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне, зняти його зігніть і додати мак.
Все добре перемішати. Крем охолодити. Зібрати торт із млинців, кожен млинець намазати кремом, 1-2 столових ложки крему на млинець.
Поставити торт в холодильник на пару годин.