Млинцевий торт
enjoy
15.12.2014

Складові:
- 4 ст.л. борошна (можна цельнозерновую)
- 4 ст.л. крохмалю
- 1 яйце
- 300 мл молока
- 250 мл води
- шоколад 50 г
- какао 3 ст.л.
- сіль, цукор за смаком
- 1 ст.л. рослинного масла

крем:
- молоко 0.5 л
- цукор ванільний 50 г
- крохмаль кукурудзяний або картопляний 40 г

Приготування
Всі інгредієнти ретельно змішати, додати розтоплений шоколад. Готувати млинці по 2-3 хвилини з кожного боку на антипригарной сковороді.

400 мл молока довести до кипіння. Окремо змішати цукор і крохмаль, поступово влити 100 мл холодного молока і ретельно розмішати до однорідного стану. Тоненькою цівкою влити в кипляче молоко. На маленькому вогні довести масу до кипіння постійно помішуючи, поки крем не загусне.

Млинці змастити кремом, поставити мінімум на годину в холодне місце. Виходить дуже простий і смачний торт.

close
Додати свій рецепт