Млинцевий торт
enjoy
22.10.2014

Складові:
- 4 ст.л. борошна (можна цельнозерновую) 
- 4 ст.л. крохмалю 
- 1 яйце 
- 300 мл молока 
- 250 мл води 
- шоколад - 50 грам 
- какао - 3 ст.л. 
- сіль, цукор за смаком 
- 1 ст.л. рослинного масла 

крем: 
- молоко - 0.5 л 
- цукор ванільний - 50 грам 
- крохмаль кукурудзяний або картопляний - 40 грам

Приготування
Всі інгредієнти ретельно змішати, додати розтоплений шоколад. Готувати млинці по 2-3 хвилини з кожного боку на антипригарной сковороді. 
400 мл молока довести до кипіння. Окремо змішати цукор і крохмаль, поступово влити 100 мл холодного молока і ретельно розмішати до однорідного стану. Тоненькою цівкою влити в кипляче молоко. На маленькому вогні довести масу до кипіння постійно помішуючи, поки крем не загусне. 
Млинці змастити кремом, поставити мінімум на годину в холодне місце. Виходить дуже простий і смачний торт. Мені нагадав Наполеон, той самий вологий і ніжний, але тільки з шоколадним відтінком.

close
Додати свій рецепт