
Борошно 300 г
Цукор 100 г
Вершкове масло 50 г
Вершкове масло (для крему) 100 г
Яйця 2 шт
Мед 2 ст. л.
Журавлина 5-7 шт
Сода 1/2 ч. Л.
Молоко сгущ. варене (для крему) 150 г
У сотейник викласти вершкове масло, цукор і мед.
Додати яйця і соду. Добре перемішати і поставити на повільний вогонь.
Довести до пінної маси, добре помішуючи.
Перелити в миску і додати борошно частинами.
Замісити тісто.
Розділити тісто на три частини, скачати колобки і викласти на блюдо присипане борошном. Прибрати в холод на 30 хвилин.
Розкачати в тонкий пласт на пергаменті і випікати в розігрітій до 200 градусів С духовці 3-5 хвилин. Готові коржі відсудити.
Для крему змішати в мисці масло з вареним згущеним молоком.
Добре збити крем.
Промазати коржі кремом.
Скласти один на інший.
Формочкою вирізати з коржів рівні міні тортики. (Краще використовувати круглу або квадратну форму, буде менше залишків).
Готові міні тортики викласти на блюдо.
Посипати цукровою пудрою, прикрасити кремом і ягодою.
Міні тортики «Медові ласощі» готові. Можна подавати до святкового столу.