Медовий торт за бабусиним рецептом
enjoy
30.12.2014

Складові:
- цукор 2 ст.
- яйця курячі 2 шт.
- маргарин 100 г
- мед 2 ст. л.
- сода 0,5 ч. Л.
- борошно 4-5 ст.
- крохмаль 1 ст. л.
- молоко коров'яче 1/4 ст.
- масло вершкове 200 г
- кава (розчинна) 1 ч. Л.

Приготування
Збити в одній ємності стакан цукру і 2 яйця.

Поставити на водяну баню і додати 2 ложки меду.

Потім прибрати з плити і додати маргарин і соду.

Все ретельно перемішати і додати 4-5 склянок борошна і замісити тісто.

Готове тісто розділити на кілька частин. У мене вийшло поділити на сім частин.

Розкачати тоненько і рівно обрізати краю. Можна і товстіший розгортати, але я люблю, щоб коржики були тонкі. Можна коржик проткнути в декількох місцях вилкою або надрізати ножем, щоб не здувся. Запікати кожен корж окремо в духовці.

Для крему взяти 1 склянку цукру, перемішати з 1 столовою ложкою борошна, крохмалем, розчинною кавою, потім влити холодне молоко і довести до кипіння. І як тільки охолоне, додати вершкове масло і перемішати до однорідної маси. Крем готовий.

Тепер змастити кожен корж кремом, а потім весь тортик посипати крихтою, що залишилася від коржів, шоколадом, або пудрою. Тортик готовий. Торт виходить прямокутний. Але коли він просочиться з нього можна вирізати будь-яку фігуру.

close
Додати свій рецепт