Медовий торт "Кутузов"
enjoy
25.01.2015

Смачний медовий торт зі сметанним кремом і горіхами. Зовсім нескладний у приготуванні.

Складові:
тісто:
- 2 яйця
- 1 склянка цукру
- 2 склянки борошна
- 1 столова ложка меду
- 1 склянка горіхів
- 150 г вершкового масла
- 1/2 чайної ложки розпушувача 
- за смаком ваніль 

крем:
- 1 літр сметани (30% жирності)
- 3/4 склянки цукру
- 1 склянка горіхів

Приготування
Замісити медове тісто: яйця збити з цукром і ванільним цукром, додати розм'якшене вершкове масло, потім мед. Поступово додати просіяне борошно, подрібнені горіхи і розпушувач. Перемішати до однорідної маси. 

Тісто розділити на 3-4 частини. Випікаємо коржі при температурі 170-180 градусів до приємного коричневого кольору. Остудити. 

Для крему: горіхи подрібнити, сметану збити, поступово додаючи цукор. 

Збірка торта: кожен корж рясно змастити кремом і посипати горіхами. Обмазати торт кремом з боків і зверху. Прикрашаємо, включивши свою фантазію. Перед дегустацією, Медовик потрібно кілька годин настоятися в холодильнику.

close
Додати свій рецепт