
Смачний медовий торт зі сметанним кремом і горіхами. Зовсім нескладний у приготуванні.
Складові:
тісто:
- 2 яйця
- 1 склянка цукру
- 2 склянки борошна
- 1 столова ложка меду
- 1 склянка горіхів
- 150 г вершкового масла
- 1/2 чайної ложки розпушувача
- за смаком ваніль
крем:
- 1 літр сметани (30% жирності)
- 3/4 склянки цукру
- 1 склянка горіхів
Приготування
Замісити медове тісто: яйця збити з цукром і ванільним цукром, додати розм'якшене вершкове масло, потім мед. Поступово додати просіяне борошно, подрібнені горіхи і розпушувач. Перемішати до однорідної маси.
Тісто розділити на 3-4 частини. Випікаємо коржі при температурі 170-180 градусів до приємного коричневого кольору. Остудити.
Для крему: горіхи подрібнити, сметану збити, поступово додаючи цукор.
Збірка торта: кожен корж рясно змастити кремом і посипати горіхами. Обмазати торт кремом з боків і зверху. Прикрашаємо, включивши свою фантазію. Перед дегустацією, Медовик потрібно кілька годин настоятися в холодильнику.