Масляний крем на молоці та яйцях (Шарлот)
enjoy
21.02.2015

Вихід крема 100г 200г 400г

Складові:
- масло вершкове 50г 100г 200г (не солене)
- цукор 1-2-3 ст.л.
- яйця 1/2 шт.
- молоко 1-2-4 ст.л.

Приготування
З цукру, молока і яєць приготувати молочний сироп. Для цього налити в каструлю молоко, покласти цукор і, помішуючи, довести суміш до кипіння. У окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не перериваючи збивання, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Спільну суміш довести майже до кипіння, після чого охолодити молочний сироп до кімнатної температури.
Поки сироп охолоджується, збити масло. Не припиняючи збивання масла, поступово влити в нього невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити до здобуття пишного крему.

close
Додати свій рецепт