Машинкові (угорське печення)
![](/_pu/30/11977826.jpg)
Складові:
- 700 г борошна
- 350 г маргарину
- 200 г цукру
- 1 п ванільного цукру (10 г )
- 1 п порошку до печива (10 г )
- 2 курячі яйця середнього розміру
Приготування
Беремо 600 г борошна перетираємо з маргарином на крихту. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, замішуємо тісто. Якщо тісто рідкувате, то додаємо ще 100 г борошна.
Тісто можна пропустити через спеціальні насадки на м'ясорубці і нарізати потрібної довжини або видавити за допомогою кондитерського шпріца.
Тісто викладаємо на деко (протвень), застелену пергаментним папером. Випікаємо приблизно 10-15 хв до золотистого кольору.
Джерело: Беремо 600 г борошна перетираємо з маргарином на крихту. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, замішуємо тісто. Як