Маринована капуста "Провансаль"

Складові:
- капуста 1кг
- морква 1 шт
- перець болгарський 1шт
- часник 1 зубчик
маринад:
- 125 мл води
- 1 ст.л. солі
- 60 г цукру
- 5 мл оцту
- 75 мл олії
Приготування
Нарізати капусту. Моркву натерти на грубій тертці, перець нарізати тонко, часник подрібнити. Все це перемішати і залити холодним маринадом. Капусту прижати чимось тяжким (накрити тарілкою і зверху поставити посудину з водою) і поставити її в холодне місце на 4 години. Через 4 години капусточка готова.
Джерело: Нарізати капусту. Моркву натерти на грубій тертці, перець нарізати тонко, часник подрібнити. Все це перемішати і залити