Маково-абрикосовий торт

Складові:
- 3 яйця
- 150 грам масла
- 1 склянка цукру
- 200 грам борошна
- 100 грам маку
- 1 столова ложка порошку для печива
крем:
- 750 грам сметани
- 150 грам цукру-пудри
- 20 грам ванільного цукру
- 500 грам абрикосів
Приготування
Яйця збити з цукром до збільшення в об’ємі в 2-3 рази. Вмішати мак, розтоплене й охолоджене масло, борошно з порошком для випічки. Тісто вилити в змащену форму діаметром 18 см.
Пекти 40 хвилин при 190 градусах. Охолоджену жирну сметану збити на пухку масу, додаючи потрохи цукор-пудру. Маковий корж розрізати на три пласти. Змастити кремом коржі, верх і боки торта.
На крем між коржами викласти скибки абрикосів. Абрикосами прикрасити верх і боки торта.