Маффіни двоколірні
enjoy
14.03.2015

Складові:
для 12 штук:
- 2 склянки борошна
- 1 ст.л. без верху порошка для випічки (розпушувача)
- добра щіпка солі
- 3/4 склянки цукру
- 2 яйця
- 1 склянка молока
- 6 столових ложок олії або розтопленого вершкового масла
- 1 ч.л. ванільного екстракту
- 2 ст.л. "Nutella" (або просто какао) 

Приготування
В миску вбити яйця з молоком, масло і ваніль. До другої миски просіяти борошно з сіллю і порошок для випічки, змішати з цукром. 
У середині зробити заглиблення, влити рідкі компоненти і скоренько не дуже акуратно все перемішати. Треба шоб залишились грудочки.
Розділити тісто навпіл. До одної додати "Nutella" (або какао) і перемішати, друга частина повинна бути біла.
В формочки викладати по столовій ложці світлого і темного тіста. Потім взяти паличку до шашлику чи вилку, та легенько перемішати тісто. Можна чайною ложкою по черзі викладати і зробити по 4 шари.
Випікати при температурі 200 градусів Цельсія протягом 20 хвилин.

close
Додати свій рецепт