![](/_pu/20/37027041.jpg)
Складові:
- 100 мл молока
- 1 червоний солодкий перець
- олія для смаження
- 1 морквина
- 1 маленька цвітна капустина
- 800г м’ясного фаршу
- 1 пучок кропу
- 300г м’якуша білого хліба
- 1 цибулина
- сіль
Приготування
Для фаршу 2 курячі філе перемолоти їх на м’ясорубці. Хліб замочити в молоці, розім’яти і додати до фаршу. Цибулю і моркву почистити. Перець вимити, видалити серцевину. Дрібно нарізати овочі кубиками і обсмажити в олії. Додати обсмажені овочі до фаршу, разом із дрібно нарізаним кропом. Ретельно перемішати. Цвітну капусту помити, розділити на суцвіття, зварити у підсоленій воді. Духовку розігріти до 180 °С. Форму для запікання змастити олією. Викласти частину фаршу шаром приблизно 3 см. Викласти цвітну капусту на відстані один від одного. Зверху викласти решту фаршу. Запікати в духовці 35 хвилин.