
Складові:
- 800 грамів перекрученого м'яса
- 1 сире яйце
- скибочка білого хліба без кірки (замочити в молоці)
- сіль, перець за смаком
- панірувальні сухарі
- 2 зубки часнику
начинка:
- 3 шт. відварених яєць
- зелень кропу, петрушки, кінзи
- зелена цибуля
- трохи вершкового масла
Приготування
У фарш додати яйце, сіль, перець, можна приправи для м'яса, розмочений хліб, вичавлений через прес часник, все вимісити до однорідного стану.
Яйця і зелень дрібно порубати, змішати в мисці. На столі розстелити харчову плівку 2-3 шара, посипати її рясно сухарями, руки змочити водою, викладати по-троху фарш і трамбуючи руками зробити пласт, зверху розподілити начинку, покласти декілька шматочків масла. Обережно, підтримуючи плівку за край скрутити рулет, краї защипнути. На деко покласти папір або фольгу, змастити його маслом і трохи присипати сухарями, перенести рулет, укласти швом вниз(робити це потрібно обережно) Запікати рулет при температурі 200 градусів 50-60 хв. Потім трохи остудити і порізати гострим ножем.