М'ясні «Торбинки»
enjoy
20.02.2015

Складові:
- 4 курячих філе
- 4 середніх шампіньйона
- 100г твердого сиру
- зелена цибуля
- майонез
- сіль, перець

Приготування
Філе відбити і змастити майонезом з обох боків. Посипати приправою для курки.
В грибів видалити ніжку і вкласти туди шматочок твердого сиру (можна сир з часником, петрушкою).
На серединку кожного філе викласти грибок шапочкою вниз.

Обв'язати верхівку нитками або сколоти зубочистками у вигляді мішечків.

Змастити мішечки майонезом і випікати в духовці, до утворення рум'яної скориночки (приблизно 30 хвилин).
Потім нитки зняти, обв'язати верх мішечків пір'ям зеленої цибулі або петрушки.

close
Додати свій рецепт