М'ясне ассорті запечене
Тортенко

Складові:
- 500 г філе свинини
- 500 г філе телятини
- 500 філе індичатини
- 3 ч. л. желатину
- сіль
- перець
- мускатний горіх
- лавровий лист

Приготування
М'ясо нарізати на шматки, як на відбивні, злегка відбити. На дно прямокутної форми для випічки хліба покласти 3 шт. лаврового листа, і починаємо викладати м'ясо шарами: спочатку свинина, потім індичатина, потім телятина. Кожен шар потрібно посолити, поперчити, посипати мускатним горіхом і притрусити сухим желатином. Викласти все м'ясо, форму зверху накрити фольгою, поставити в холодну духовку. Виставити температуру на 180 градусів і запікати 3 години. Коли м'ясо запечеться - не знімаючи фольги, відразу зверху поставити якийсь гніт, а коли повністю вихолоне - поставити в холодильник, що б захололо желе.

М'ясний брикет добре ріжеться, при подачі в м'ясній тарілці складе достойну компанію буженині.



Джерело: М'ясо нарізати на шматки, як на відбивні, злегка відбити. На дно прямокутної форми для випічки хліба покласти 3 шт. лавр
close
Додати свій рецепт