Складові:
- 1 чайна ложка рослинної олії
- 1 цибулина, порізана
- 3 зубчики часнику, очищених і нарізаних
- 3/4 чашки сирих лобода
- 1 1/2 чашки овочевого бульйону
- 1 чайна ложка меленого кмину
- 1/4 чайної ложки кайенского перцю
- сіль і перець за смаком
- 1 чашка заморожених кукурудзяних зерен
- 2 банки чорні боби, промити і осушених
- 1/2 чашки нарізаної свіжої кінзи
Приготування
Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і часник і смажте, поки не підрум'яниться.
Добавте лободу в каструлю і залийте овочевому відваром. Приправити кмином, кайенский перець, сіль і перець. Доведіть суміш до кипіння. Накрийте, зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні 20 хвилин.
Додати замороженої кукурудзи в каструлю і продовжуйте кип'ятити на повільному вогні близько 5 хвилин, поки не прогріється. Змішайте з чорними бобами і кінзою.