Літній салат
enjoy
28.05.2015

Складові:
- сир твердий 200г
- куряче стегно 2 шт.
- свіжий огірок 3 шт.
- батон 50г
- листя салату 5 шт.
- зелена цибуля 1 пучок
- олія рослинна
- часник 2 зубчики
- оцет 2 ст. ложки
- спеції

Приготування
Відварити курку. Помити листя салат.у і зелену цибулю, дати їм висохнути. З батона зрізати шкірку. М'якоть порізати  на кубики. і обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору.

Твердий сир натерти на крупній тертці. М'ясо курки порізати дрібними шматочками. Огірки помити і  натерти на тертці. Листя салату порвати руками на шматочки середніх розмірів. Всі інгредієнти скласти в глибоку салатницю, посолити, поперчити, заправити оцтом і рослинним маслом.

Кинути видавлений через прес часник і ретельно перемішати. Сухарики додати в салат  подачею, щоб вони не розм'якли.



Джерело: Відварити курку. Помити листя салат.у і зелену цибулю, дати їм висохнути. З батона зрізати шкірку. М'якоть порізати на
close
Додати свій рецепт