Лінивий медовик

Складові:
- печиво сухе 2 кг
- молоко 500 мл.
- борошно 50г
- цукор 200г
- яєчні жовтки 4 шт.
- ванілін 1г
- масло вершкове 80г
Приготування
Молоко ділимо на 2 рівні частини. Одну частину ставимо на повільний вогонь, в іншу додаємо борошно, цукор, жовтки, ванілін і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо отриману суміш в закипіле молоко і доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Коли крем почне густіти додаємо вершкове масло. Після того як масло розтопиться варимо ще хвилину і знімаємо з вогню. Накриваємо пакетом або серветкою і чекаємо поки охолоне.
Потім викладаємо пласт печива і змащуємо кремом і так до тих пір поки не скінчиться крем. Торт прикрашаємо крихтами печива. Ставимо на ніч у холодильник щоб просочився. Вранці вже можна їсти.