Ліниві пиріжки
enjoy
18.02.2015

Складові:
- кефір 0,5 л.
- мука 3 ск.
- яйце 1 шт.
- сода (погасити) 1 ч.л.
- майонез 1 ст.л.
- сіль 0,5 ч.л.
- спеції за смаком
- творог 400г
- кріп пучок

Приготування
До кефіру додати соду погашену оцтом, перемішати. Додати яйце, майонез, муку і замісити тісто. Не дуже густе, можливо, навіть щоб прилипало до рук. Розкачати товщиною 1-1,5 см. Викласти начинку з сиру, скрутити рулетом. Відрізати шматки 3 см, злегка притискати руками, сформувавши форму круга.

Викладати на деко, застелене пергаментом і змащене жиром. Помастити жовтком. Випікати ліниві пиріжки у духовці, розігрітій до 200 град приблизно 40-50 хв.

Начинка для пиріжків: 400г творогу, кріп, сіль, спеції за смаком. Сир розім’яти виделкою, додати кріп, посолити, додати спеції, перемішати.

close
Додати свій рецепт