Легкий бисквіт з ягодами
Складові:
- 6 яєць
- 3/4 стакани цукру
- 150 мл олії
- 2 ст. пшеничного борошна
- 1 ч.л. порошку до печива (або розпушувача)
- ягоди свіжі або заморожені близько 0,5 кг
- 1 ст.л. какао (тільки якщо ви поділите тісто на 2 частини)
Приготування
Білки відділити від жовтків. Збити на тугу піну, в кінці збивання добавити поступово цукор, збити. Додати жовтки, по одному, збиваючи. Вливати масло, далі збиваючи. Борошно з порошком - просіяти, акуратно домішати до тіста.
Тісто влити до форми 30 x 20 см викладеної пергаментом. Поверх викласти фрукти. Пекти при температурі 170 градусів приблизно 45 - 60 хвилин (або навіть довше, до так званої сухої палички). Після остудження можна припорошити цукром-пудрою.