ЛЕЧО до сніданя
Складові:
- 2 цибулини
- 2 маркви середні
- 2 кабачки
- 2 баклажани
- 2 помідори
- 2 болгарські перці
- 200 грам шпондера
- пучок петрушки
- сіль. перець мелений
- 150-200 грам олії
- перець гіркий(паприка) трошки до смаку, можна недодавати
Приготування
Все нарізати кубиками. Спершу підсмажити цибулю, додати туди моркву також трошки підсмажити, наступним дати шпондер та додати всі інші складники. Посолити та поперчити до смаку. Добре все вимішуючи протушкувати на невеликому вогні 30-40 хв.
Джерело: Все нарізати кубиками. Спершу підсмажити цибулю, додати туди моркву також трошки підсмажити, наступним дати шпондер та д