Латотті

Складові:
- 4 великі яблука
- 1 ст. л. вершкового масла
- 4 ст. л. борошна ( з гіркою)
- 4 яйця
- 6 ст. л. цукру-пудри
- дрібка солі
- 250 мл молока

Приготування
Яблука почистити , порізати кубиками та протушити на вершковому маслі приблизно 10 хв (щоб зм"якли але не розлізлись). Молоко, яйця, сіль, цукор-пудру, борошно, корицю, ванільний цукор добре перемішати , додати яблука. Суміш викласти у змащену форму для запікання (беріть форму в 2-3 рази більшу , ніж об"єм нашої маси, бо запіканка високо підніметься , як омлет, а після охолодження опаде), пекти при 180* 40 хв.



Джерело: Яблука почистити , порізати кубиками та протушити на вершковому маслі приблизно 10 хв (щоб зм"якли але не розлізлись). М
close
Додати свій рецепт