Лазанья по домашньому

Складові:
- 250 г листів лазанії
- 1 кг фаршу
- 500 г помідорів
- 200 г цибулі
- 150 г моркви
- 3 зубчика часнику
- 1 л молока
- 100 г вершкового масла
- 100 г борошна
- сіль
- перець
- 300 г твердого сиру
- олія
- мускатний горіх

Приготування
Цибулю і часник почистити, збити в блендері, помідори і моркву почистити -теж збити в блендері. Цибулю і часник обсмажити на олії, додати моркву, фарш, посолити, поперчити. Тушити 20 хвилин. Потім додати помідори і тушити ще 5 хвилин.Зимою я бере томати у власному соці.
Готуємо соус "Бешамель": розтопити на сковорідці масло, додати борошно, перемішати і злегка обсмажити, потім потрошку вливати молоко,посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Помішуючи, довести до кипіння - поки він не загусне - але щоб не утворилися комочки.
Сир натерти на терці.
В форму 20-30 см виклати листи - на низ половину фаршу, зверху - 1/3 соусу, посипати половиною твердого сиру. Накрити листами і знов повторити слої. В кінці виложити листи, змазати соусом, посипати сиром і запікати в духовці при 180 напротязі 45 хв.



Джерело: Цибулю і часник почистити, збити в блендері, помідори і моркву почистити -теж збити в блендері. Цибулю і часник обсмажит
close
Додати свій рецепт