
Складові:
- 6 шт. картоплі
- 1 банка консервованої кукурудзи
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 300г свіжих печериць
- 4 курячих крильця
- соєвий соус
- 2 ст.л. томатної пасти
- 2 ст.л. сметани
- 2 ст.л. соняшникової олії
Приготування
Гриби ретельно промийте, наріжте пластинками і залийте соєвим соусом. Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками, посоліть і через деякий час злийте сік. Квасолю відкиньте на друшляк і злийте сік, потім додайте до картоплі. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Перемішайте всі інгредієнти і розкладіть по горщикам, в кожен горщик зверху викладіть по одному курячі крильця. У півлітровій банці змішайте томатну пасту, сметану і соняшникову олію, до верху заповніть гарячою водою, ретельно перемішайте і розлийте отриманий соус по горшочкам. Накрийте горщики кришками і поставте в духовку, розігріту до 250°С, на 40 хвилин, потім зніміть кришки і залиште в духовці ще на 20 хвилин.