Квасоля по-бретонськи
enjoy
14.03.2015

Складові:
- 2 ск. квасолі (яськи)
- 2 великі морквини
- 1 петрушка
- 1 середня селера
- 1 пора (цибуля-порей)
- 2 цибулини
- 300г вудженої ковбаси
- 1,5 ст.л. борошна
- 2-3 ст.л. томатного соусу (томатної пасти)
- майоран, сіль, перець

Приготування
Квасолю варимо до напівготовності, додаємо порізані кубиками овочі (моркву, петрушку, селеру, пору) і все варимо до готовності. Дрібно порізану цибулю смажимо на олії до золотистого кольору, додаємо до неї порізану кубиками ковбасу і разом смажимо ще 5 хвилин. Опісля додаємо борошно, добре вимішуємо і розводимо все 1 скл. перевареної води. В кінці додаємо томатний соус і все разом доводиом до кипіння. Коли маса закипить, виливаємо її до квасолі з овочами. Приправляємо сіллю, перцем та майораном. До столу страву подаємо з вареною картоплею.

close
Додати свій рецепт