
Складові:
- листове дріжджове тісто
- невеличкі помідори (3-5 см в діаметрі)
- сир сулугуні (вибрати краще солоний однорідний сир)
соусу:
- часник
- кріп, петрушка - зелень
- сіль
- олія
- ступка і товкачик smile
- дерев'яні шпажки
Приготування
Тісто розморозити розтачати до товщини 4 мм, нарізати пасочками, шириною 4-5см, змастити водою з однієї сторони (щоб краще трималося) за допомогою силіконового пензлика.
помідори нарізати кружальцями товщиною 6-7 мм, сир - пластинками, такого ж розміру, що й помідори.
На дерев'яні шпажки по черзі нанизувати сир та помідори - приблизно по 4 шматочки сиру та помідорів на одну шпажку.
Полоску тіста обгорнути навколо сиру та помідорів по спіралі, руками стиснути, щоб тісто добре зліпилося.
Пекти на грилі - ми пекли на решітці на невеликому жарі, щоб тісто встигло запектися, а сулугуні - лише почав плавитися.
Для соусу зелень та часник дрібно нарізати, покласти в ступку, посипати сіллю та добре розтерти товкачиком. Додати ложку олії і закрити в контейнері, щоб настоявся.
Готові кебаби можна змастити маслом.
Джерело: Тісто розморозити розтачати до товщини 4 мм, нарізати пасочками, шириною 4-5см, змастити водою з однієї сторони (щоб кра