Складові:
- курка - 300г
- курячий бульйон - 1л
- яйце - 8 шт.
- морква - 2 шт.
- зелений горошок - 140г
- вершки - 4 ст.л.
- зелена цибуля (дрібно нарізаний) - 2 ч.л.
- чорний перець (горошком) - 6 шт.
- вершкове масло
- зелень - 1 пучок
- білий перець, мускатний горіх (тертий), сіль - за смаком
Приготування
Дрібно порізати куряче м'ясо і викласти його в посуд, туди ж додати частину дрібно нарізаної зелені і влити бульйон. Додати горошини чорного перцю. Готувати під кришкою на середньої потужності 20-25 хвилин. Після 8 хвилин варіння покласти невелику моркву.
Окремо збити яйця з вершками, змішати їх з зеленню і зеленою цибулею. Посолити, поперчити і посипати мускатним горіхом. Інший посуд змастити маслом і, коли суп звариться, вилити яєчну масу в цей посуд, накрити кришкою і запекать15-18 хвилин на середній потужності.
З супу витягти морква, дрібно нарізати і знову викласти в суп разом із зеленим горошком Готувати суп ще 5-6 хвилин на повній потужності. Готовий яєчний омлет порізати шматочками і додати в суп.