Курячі рулети
Складові:
- 5 шматочків курячого філе
- по 100г курячих сердець, шлунків, печінки
- 1 цибулина
- 200г сметани
- 20г вершкового масла
- сіль, перець, зелень
Приготування
Курячі потрухи пропустити через м'ясорубку разом з почищеною цибулею і тушкувати на вершковому маслі до готовності, посолити, поперчити.
Шматочки курячого філе розрізати так, щоб вийшли два тонкі шари.
Отримані шари злегка відбити молоточком.
В середину кожного відбитого філе покласти по 1 ст л. начинки і сколоти зубочистками. Викласти рулетики на лист чи будь-яку іншу форму та залити сметаною.
Запікати в духовці при 200 градусах близько 25 хвилин.
Прикрасити зеленню.